Alvorens u de onderstaande informatie leest willen wij u erop wijzen dat deze pagina puur dient ter informatie. Wij raden geen enkele therapie meer aan dan de andere. Wij zijn dan ook in generlei opzicht aansprakelijk mocht u geen baat hebben bij de therapie. Het is alvorens u een therapie gaat volgen altijd raadzaam uw huisarts te raadplegen.
 

 
APS therapie is een nieuwe en unieke vorm van Microcurrent elektrotherapie die hele goede resultaten kan bewerkstelligen op het gebied van chronische en acute pijn bestrijding. Het unieke t.o.v. andere vormen van elektrotherapie zoals b.v. diadynamische stroom, interferentie of TENS, is dat APS het enige apparaat is dat een natuurlijke actie potentiaal kan opwekken.

Een actiepotentiaal is een elektrische ontlading van de lichaamscel. Deze ontladingsreactie geleid zich voort langs de zenuw. Het is dus een seintje waarmee het lichaam boodschappen doorgeeft aan het centrale zenuwstelsel of daaruit ontvangt. Omdat dit seintje zo exact wordt nagebootst, reageert het lichaam met het vrijkomen van pijnstillende en ontstekingsremmende stoffen en een forse verhoging van de productie van Adenosine Tri-Phosfaat (ATP), waardoor de doorbloeding wordt verbeterd en het herstel van weefsels in het aangedane gebied wordt bevorderd. Bij veel chronische ziektes en ook bij auto-immuum ziektes zoals: Reuma, Fibromyalgie, ME en CVS blijkt er een tekort te bestaan aan A TP in en rond de lichaamscellen.

Door onderzoek aangetoonde effecten van APS:

-Verlichting van de pijn
-Vermindering van ontstekingen
-Bevordering van de energie
-Verbetering van de kwaliteit van het slapen
-Toename van de beweeglijkheid
-Toegenomen plaatselijke bloedcirculatie
-Verbetering van de communicatie tussen de cellen
-Verhoging ATP productie met 500% tot 800%
-Versnelde wondgenezing en regeneratie van cellen en botten
-Beheersing van de emotionele aspecten van pijn
-Versterking van het immuunsysteem door activering van de zogenaamde T-lymfocyten

Waar komt APS vandaan?
APS Therapie is in het jaar 2000 in Nederland geïntroduceerd. Vanuit het hoofdkantoor te Heteren verzorgt APS Technologie Nederland behalve de verkoop van apparatuur ook de ondersteuning en begeleiding van iedereen die deze therapie toepast. Ook de promotie is een belangrijk aspect wat centraal door hen wordt aangepakt. Vaak wordt gedacht dat APS therapie een alternatieve geneeswijze is, of homeopathisch werkt. Dit is niet juist; APS is een gepatenteerde vorm van Microcurrent Electrical Therapy (MET) en is een zeer effectieve methode bij pijnbestrijding. Bijzonder is ook dat men tijdens de behandelingen ( die men ook thuis kan toepassen) niets voelt van de werking van het apparaat. Wel ervaart men na verloop van tijd het resultaat:: vermindering van klachten en meer energie!Wil je een APS-therapie volgen?
Hieronder enkele adressen van APS-therapeuten:

APS-Therapeuten: [gesponsorde links]

APS Therapie
G.Limberger-Dingenouts
Haringstraat 17
4617 AM Bergen op Zoom( West-Brabant)
Tel: 0164-263312
Fax: 0164-250669
E-mail: g.limberger@apstherapie-boz.nl
Website: www.apstherapie-boz.nl

Jan C.J. Krouwel
sportmasseur/acupressuur therapeut/APS-Therapeut
De Koop 12
3828 RG Hoogland (gem.Amersfoort).
Tel. 033 - 480 68 67 / Mob. 06 - 52 68 60 64.

Josée Stienstra
Peperstraat 60
6678 AN Oosterhout
Tel 0481-481071
Werbsite: De Synaps,"Praktijk voor pijnbestrijding"


Meer weten over APS?
APS Nederland BV
Beemdhof 37
6666 DL Heteren
Tel.: 026-4721382
Fax: 026-4721380
info@apstherapy.nl
www.apstherapy.nl

 

 
Zie ook het 'Forum' en lees of deel uw ervaring over therapievormen.